یکی از مهمترین و محبوب ترین مصالح ساختمانی بلوک هبلکس یا همان AAC است. این محصول از همان ابتدا یعنی در زمان عرضهاش به بازار، حیرت مخاطبین و تحسینشان را به همراه داشته است. این بلوک در ابعاد بزرگ ساخته و تولید میشود و در عین حال وزن بسیار پایینی دارد، به همین دلیل نصب و اجرای آن آسان بوده و با سرعت بالایی امکان پذیر است. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با این محصول و اطلاع از قیمت بلوک هبلکس ، تا انتهای مقاله با وب سایت تخصصی خانه بلوک همراه شوید.
بلوک هبلکس دارای وزن پایینتر و ابعاد بزرگتری نسبت به سایر بلوکها و مصالح ساختمانی است. بزرگتر بودن ابعاد این بلوک موجب میشود تا اجرای پروژه تسهیل و سرعت دیوار چینی افزایش یابد. افزایش سرعت دیوار چینی، کاهش هزینههای تمام شده پروژه را در پی دارد. وزن این بلوک در ابعاد مختلف تفاوت دارد، اما باید گفته شود که در هر صورتی وزن بلوک هبلکس به نسبت وزن سایر بلوکها پایینتر است. وزن پایین بلوک، سبب کاهش بار مرده ساختمان و در نتیجه، افزایش مقاومت سازه در برابر زلزله میشود. در ادامه این متن به توضیحات بیشتر به این نوع بلوک میپردازیم، پس برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
بلوک هبلکس چیست؟
بلوک هبلکس یا بلوک AAC از ترکیب سیمان و آهک و پودر آلومینیوم ساخته میشود. این بلوک بافتی متخلخل دارد و به همین دلیل وزن آن بسیار سبک است. به بلوک هبلکس بلوک سبک بتنی نیز گفته میشود. وجود حبابهای هوا در ساختار این بلوک موجب شده است تا چگالی آن پایین باشد. بلوک هبلکس ویژگیهای منحصر به فردی دارد که همین ویژگیها محبوبیت فراوان آن را توجیه میکند. از جمله ویژگیهای مهم این بلوک، عایق بودن آن در برابر صدا و حرارت است. استفاده از بلوک هبلکس موجب میشود تا دیگر نیازی به استفاده از عایق حرارتی و صوتی نباشد زیرا عملکرد این بلوک به عنوان عایق عملکردی مناسب است. این بلوک میزان انتقال صوت را تا حدود 45 دسیبل کاهش میدهد. همچنین استفاده از بلوک هبلکس مانع از انتقال حرارت میان درون و بیرون فضا میشود در نتیجه اتلاف انرژی نیز به حداقل میرسد.
بلوکهای هبلکس AAC به کار گرفته شده در ایران معمولا طول و ارتفاع و ضخامت مشخصی دارند. طول این بلوکها برای استفاده در ایران معمولا ۶۰۰ میلی متر و ارتفاع آن ها ۲۵۰ میلی متر و ضخامتی که برای این بلوکها در نظر گرفته میشود از ۷۵ میلی متر الی ۳۰۰ میلی متر میباشد. در ادامه به بررسی خصوصیات و ویژگیهای بلوک ساخته شده در اتوکلاو و همچنین قیمت بلوک AAC میپردازیم.
بلوک AAC به نوعی از بلوک گفته میشود که ماده تشکیل دهنده آن بتنی سبک است که در آن میزانی تخلل وجود دارد. این بتن در ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارد. بلوک AAC از ترکیب دوغاب (سیمان، سیلیس، پودر آلومینیوم و آب) با آهک به وجود میآید.
برای ایجاد واکنش و ایجاد حباب در این مخلوط پودر آلومینیوم به مخلوط اضافه میشود. فعل و انفعالاتی که در مرحله ساخت ایجاد میشود باعث تولید گاز و همچنین ایجاد فضایی متخلخل در بلوکها و افزایش حجم مخلوط تا ۳ برابر حجم اولیه میشود. بلوک AAC دارای مزایای فراوانی میباشد. از مهمترین مزایای این بلوک که منجر به استفاده فراوان از آن در صنعت ساخت و ساز میشود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- وزن بسیار سبک
- عایق سرما و گرما
- سهولت در نصب
- ایمنی بالا
- جلوگیری از اتلاف انرژی
- مقاومت بالا در برابر زلزله
- عایق حرارت
- مقاومت در برابر آتش
- صرفه جویی در هزینههای ساخت
- کاهش هزینههای حمل و نقل
- شیار پذیری آسان
در حال حاضر این بلوکها در دو نوع اتوکلاو یا همان AAC و غیر اتوکلاو یا همان NAAC عرضه میشوند.
تاریخچه بلوک هبلکس
در سال ۱۹۲۰ میلادی در کشور سوئد، به دلیل از بین رفتن جنگلها، کمبود چوب و در نتیجه نیاز شدید به مصالح جایگزین برای ساختمان سازی به وجود آمد به همین خاطر، تفکر تولید بلوک هبلکس ایجاد شد. در سال ۱۹۲۴ میلادی، یک آرشیتکت و استادیار تکنولوژی ساختمان سوئدی، به نام دکتر اکسل اریکسون، در انستیتو ویل تکنولوژی استکهلم، برای نخستین بار بتن هوادار اتوکلاو شده را ابداع کرد.
در حدود سال ۱۹۷۰ میلادی یک پیمانکار ساختمانی به نام جوزف هبل، سیستم تولید بلوک هبلکس را مکانیزه کرد، او همچنین با افزودن آرماتور، مقاومت بلوک تولید شده را افزایش داد. بلوک تولید شده توسط این سیستم بسیار سبک و مقاوم بود و موجب علاقمندی بسیاری از مهندسان معمار و مجریان ساختمانی به آن شد.
افزایش علاقه مندی به این بلوک و افزایش تقاضا برای استفاده از آن، باعث شد که تا سال ۱۹۹۵ میلادی ا۵ کارخانه بلوک سبک با تولیدی برابر با ۳۱ میلیون متر مکعب در سال در سراسر دنیا احداث گردد که این میزان تا سال ۱۹۹۸ میلادی به ۱۵۰ واحد تولیدی با ظرفیت ۵۰ میلیون متر مکعب در سال افزایش یافت، به این ترتیب استفاده از این بلوک در سراسر دنیا مرسوم شد، قارههای اروپا، آسیا، آمریکا و اقیانوسیه، به ترتیب تولیدکنندگان عمده بلوک سبک هستند.
جوزف هبل همچنین توانسته بود فرایند تولید بلوک سبک را نسبت به روش سنتی، به مراتب سریعتر کند. این امر موجب بازسازی سریع شهرهای آسیب دیده آلمان در نتیجه جنگ جهانی دوم شد. پس از موفقیت محلی و پس از آن شهرتی که در جهان پیدا کرد، اقدام به تاسیس کارخانههای بلوک سازی در خاورمیانه، آسیا و اروپا کرد. جالب است بدانید که با گذر زمان، از شهرت هبل کاسته نشد و امروزه نیز، با وجود پیشرفت و تکامل بیشتر بلوک سبک، همچنان آن را با اسم هبل، هبلکس، یا هبلکس رضوی و نامهای دیگر میشناسیم.
لیست قیمت بلوک هبلکس (بلوک AAC) خانه بلوک
شرکت خانه بلوک یکی از معتبرترین تامین کنندگانی است که بلوک AAC (بلوک اتوکلاو شده) و دیگر بلوکهای سبک را با کیفیت بالا عرضه میکند. با توجه به این که قیمت مصالح تولید بلوک هبلکس در نوسان میباشد نمیتوان قیمت نهایی بلوک را به صورت روزانه در سایت اعلام نمود.
جدول ابعاد و مشخصات پالتهای هبلکس
بلوک هبلکس دارای ابعاد نسبتا مشخصی است که اغلب تولید کنندگان، این بلوکها را در این ابعاد تولید میکنند. این بلوک با طول ۶۰ سانتی متر و ارتفاع ۲۵ سانتی متر تولید میشود. ضخامت یا عرض این بلوک بین ۷٫۵ تا ۲۰ سانتی متر متغیر است.
ابعاد بلوک | نوع بلوک | ابعاد هر پالت | تعداد بلوک در پالت |
---|---|---|---|
۸*۲۴*۶۰ | هبلکس | ۱٫۴۴*۱٫۲۰*۱٫۲۰ | ۱۸۰ |
۱۰*۲۴*۶۰ | هبلکس | ۱٫۵۰*۱٫۲۰*۱٫۲۰ | ۱۵۰ |
۱۲*۲۴*۶۰ | هبلکس | ۱٫۴۴*۱٫۲۰*۱٫۲۰ | ۱۲۰ |
۱۵*۲۴*۶۰ | هبلکس | ۱٫۵۰*۱٫۲۰*۱٫۲۰ | ۱۰۰ |
۲۰*۲۴*۶۰ | هبلکس | ۱٫۶۰*۱٫۲۰*۱٫۲۰ | ۸۰ |
ابعاد بلوک هبلکس تولید شده با برندهای مختلف
ابعاد این بلوک در برندهای مختلف، تفاوت چشمگیری با یکدیگر ندارد. شرکت سیلیس آرا از جمله تولید کنندگان بلوک هبلکس در ایران است. ابعاد بلوک تولید شده توسط این مجموعه، طول ۶۰ سانتی متر، ارتفاع ۲۵ سانتی متر با ضخامتهای ۷٫۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ سانتی متر است.
از دیگر تولید کنندگان این سبک از بلوک، شرکت رضوی است. ابعاد بلوک تولید شده توسط این مجموعه، طول ۶۰ سانتی متر، ارتفاع ۲۵ سانتی متر با ضخامتهای ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۵ و ۲۰ سانتی متر است.
مجموعه خانه بلوک، یکی از بزرگترین تامین کنندگان بلوک سبک هبلکس در ایران است. ابعاد بلوک ارائه شده توسط این مجموعه، طول ۶۰ سانتی متر، ارتفاع ۲۵ سانتی متر با ضخامتهای ۸، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ سانتی متر است.
آیا ابعاد بلوک هبلکس تاثیری بر روی قیمت تمام شده آن دارد؟
خیر. بلوک هبلکس به صورت متر مکعبی فروخته میشود. تفاوت ابعاد بلوک تنها منجر به تغییر تعداد بلوک در هر متر مکعب میشود. برای مثال در هر متر مکعب، ۶۶٫۶ عدد بلوک با ضخامت ۱۰ سانتی متر جای میگیرد. در صورتی که هر متر مکعب، تنها ظرفیت ۴۴٫۴ بلوک با ضخامت ۱۵ سانتی متر را دارد. اما در نهایت قیمت تمام شده یک متر مکعب از هر کدام از این بلوکها با یکدیگر برابر است. بنابراین ابعاد این بلوک بر روی قیمت آن تاثیری نداشته و تنها بر روی تعداد بلوک فروخته شده اثر میگذارد.
خرید بلوک هبلکس (بلوک AAC) از خانه بلوک
خانه بلوک یکی از برترین ارائه دهندگان انواع بلوک ساختمانی از جمله بلوک هبلکس، بلوک سبک لیکا و بلوک AAC و… میباشد و با کیفیتترین بلوکهای هبلکس را با قیمت بسیار مناسب در اختیار شما عزیزان قرار میدهد. فروش آنلاین و خرید اینترنتی تنها با یک تماس انجام میشود. با توجه به این موضوع که در بازار کسب و کار امروز و همچنین در صنعت ساختمان سازی خرید بلوک پوکهای در جایگاه مناسبی قرار گرفته است، شما میتوانید با کیفیتترین بلوکها را از شرکت خانه بلوک بخواهید.
خرید اینترنتی بلوک هبلکس
یکی از موارد مهم در دنیای امروز خرید آنلاین میباشد. اکثر شرکتها و فروشندههای عمده بلوک و مصالح ساختمانی، محصولات و اقلامی که لازم دارند را به صورت آنلاین به تولیدکنندگان مصالح ساختمانی سفارش میدهند. در این راستا شرکت خانه بلوک به منظور رفاه حال مهندسین و سازندگان عزیز اقدام به ثبت سفارش به صورت اینترنتی و تلفنی مینماید. شما مشتریان محترم میتوانید از هر شهر و استانی اقدام به خرید آنلاین بلوک AAC یا هبلکس نمایید. پس از ثبت سفارش و طی نمودن روند خرید اینترنتی همکاران ما بلوک خریداری شده را در محل مورد نظر به شما تحویل میدهند.
قیمت بلوک هبلکس
یکی از موضوعاتی که هنگام خرید یک محصول با دقت مورد بررسی قرار میگیرد قیمت محصول است. قیمت بلوک هبلکس مانند هر محصول دیگری تحت تاثیر عوامل متعددی است. وابسته به برند تولید کننده بلوک هبلکس، کیفیت تولید و مرغوبیت مواد اولیه این بلوک، قیمت متغیر خواهد بود. نوسانات بازار نیز از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت این محصول است.
چسب بلوک هبلکس
چسب هبلکس یکی دیگر از محصول پیشرفته میباشد که مهندسین ماهر در دهه اخیر با پیشرفت تکنولوژی به ساخت آن پرداختند. این نوع چسب در حقیقت یک نوع مصالح نوین به شمار میآید و به دلیل مزیت فراوان مهندسین و پیمانکاران زبده از این نوع مصالح پیشرفته در موارد متعدد نهایت استفاده را میبرند. برای اطلاعات بیشتر در ادامه متن به توضیح مختصر از این نوع چسب میپردازیم.
چسب بلوک هبلکس یا همان ملات بلوک هبلکس نوعی ملات خشک شده میباشد که قدرت چسبندگی بالایبی دارد. از چسب هبلکس برای مسطح کردن سطوح استفاده میشود. از این نوع چسب برای هموار سازی قبل از مراحل طراحی ساختمان، استفاده میکنند زیرا محصولی است که سبب تسهیل اجرا و صرف زمان کمتر میشود.
از آن جایی که قدرت چسبندگی این نوع چسب بلوک، بالا میباشد، تنها از آب برای آماده سازی آن استفاده میکنند. بلوک AAC در کیسههای ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرمی در بازار عرضه میشود و میزان ضخامت چسبی که برای این نوع بلوک به کار میرود معمولا ۲ الی ۳ میلی متر میباشد.
مزایای چسب بلوک AAC متعدد میباشد. یک مورد که از مهمترین مزایای چسب هبلکس به شمار میآید این است که این چسب از قدرت چسبندگی بالای برخوردار میباشد. همانطور که قبل تر ذکر شد، این ویژگی سبب تسهیل کار و سرعت بالا میشود همچنین با استفاده از ملات بلوک سبک AAC از هدر رفتن انرژی میتوان جلوگیری کرد و پس با توجه به ساختار چسب هبلکس میتوان به این نتیجه رسید که قیمت چسب AAC نسبت به سایر ملاتها کمتر میباشد.
فرمول ساخت بلوک هبلکس که باید به آن بپردازیم، شاید سوال ذهنی بشتر افراد نیز باشد. موادی که در ساخت بلوک هبلکس به کار رفته است در پایین آوده شده است.
بلوک هبلکس
- سیمان
- سیلیس
- پودر آلومینیوم
- آهک
چسب هبلکس
- سیمان
- دو مدل چسب پلیمری
طرز تهیه بلوک هبلکس، مخلوط کردن مواد ذکر شده با یکدیگر است. اما کیفیت بالاتر آن در گرو این است که در شرکتهای معتبر تولید و ساخته شود.
چسب هبکلس که به اندازه کیسه و مقدار مصرف آن اشاره کردیم در دو رنگ سفید و خاکستری تولید میشود. تفاوت چسب هبلکس سفید و خاکستری فقط به در رنگ آنها میباشد، اما سایر ویژگیهای هر دو، یکی میباشد. استفاده از نوع سفید و خاکستری آن به سلیقه استفاده کننده بستگی دارد. میزان مصرف چسب هبلکس تاثیر مستقیم بر قیمت چسب هبلکس دارد.
زمانی که به خرید چسب هبلکس میپردازید باید دقت لازم را داشته باشید که از شرکتهای معتبر خرید را انجام دهید زیرا کیفیت محصول سبب طول عمر سازه میشود. همچنین تیم فنی و اجرایی هر شرکت میتواند اطلاعات مفید از قبیل نحوه استفاده از چسب هبلکس و … را در اختیار مشتریان گذارد.
ویژگیهای بلوک هبلکس
همانگونه که بالاتر گفته شد، بلوک هبلکس ویژگیهای منحصر به فردی دارد که این ویژگیها تماما مزایای این بلوک محسوب میشوند. در این قسمت به بررسی برخی از این ویژگیها میپردازیم.
وزن پایین
از مهمترین شاخصههای بلوک هبلکس که همواره مورد توجه قرار میگیرد، وزن پایین آن است. این بلوک بافتی متخلخل دارد که حاصل وجود حبابهای گاز در آن است. وزن پایین این بلوک مزایای بسیاری نیز با خود به همراه دارد که میتوان از جمله آنها به حمل و نقل آسان و در نتیجه کاهش هزینهها، نصب آسان، اجرای سریع و عدم نیاز به نیروی ماهر و متخصص و … اشاره کرد.
مقاومت بالا
بلوک هبلکس یکی از مقاوم ترین بلوکها در برابر فشار است. استفاده از این بلوک برای ساخت دیوار موجب میشود تا دیوار مقاومتی بالا داشته باشد و در نتیجه ایمنی ساختمان بالا خواهد بود.
عایق حرارتی
همانگونه که بالاتر اشاره شد بلوک هبلکس ویژگی عایق حرارتی داشته و استفاده از آن به ذخیره انرژی و جلوگیری از اتلاف آن کمک میکند. در صورت استفاده از بلوک هبلکس برای ساخت دیوار دیگر نیازی به استفاده از عایق به صورت جداگانه وجود ندارد.
عایق صوتی
یکی دیگر از ویژگیهای بلوک هبلکس عایق بودن آن در برابر صوت است. امروزه با افزایش جمعیت شهرها و وجود آلودگیهای صوتی فراوان، تامین سکوت در فضا به امری ضروری تبدیل شده است. به همین جهت استفاده از عایقهای صوتی در صنعت ساختمان سازی رواج یافته است. بلوک هبلکس بلوکی است که عملکرد بسیار مناسبی به عنوان عایق صوتی دارد و صدا را تا حدود 45 دسیبل کاهش میدهد.
جلوگیری از آتش سوزی
مقاومت یک بلوک در برابر آتش یکی از مهمترین ویژگیهایی است که باید به آن توجه داشت. بلوک هبلکس مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش داشته و به سبب این مقاومت مانع از گسترش آتش میشود. میزان آتش پادی این بلوک حدود 4 ساعت است. این به معنی است که تا بلوک هبلکس تا 4 ساعت در برابر آتش مقاومت میکند و پس از آن از مقاومتش کاسته میشود.
چرا باید از هبلکس استفاده کنیم؟
ویژگیهای خاص بلوک هبلکس، آن را به محصولی متمایز در زمینه ساخت و ساز تبدیل کرده است. این بلوک سرعت کار را افزایش میدهند و همچنین ابعاد مناسبی دارد که کار با آن بسیار رضایت بخش است. استحکام و پایداری بلوک هبلکس بسیار بالاست و در برابر حرارت، صوت و رطوبت عایق است که این ویژگی موجب جلوگیری از اتلاف انرژی نیز میگردد. استفاده از بلوک هبلکس، میزان نیاز به مصالح را به طرز چشمگیری کاهش میدهد. برای مثال هنگام دیوارچینی با بلوک هبلکس، نیاز به ملات برای اتصال بلوکها، به یک چهارم تقلیل مییابد. برای یک دیوار ۲.۵ تا ۳ متری، حدودا نیاز به ۱۰ تا ۱۵ لایه ملات داریم.
وزن سبک بلوک هبلکس موجب میشود تا استفاده از آن به راحتی و با سرعت صورت گیرد، در واقع در هنگام دیوارچینی با این بلوک، به تعداد کمتری کارگر و نیروی کار نیاز است. پس صرفه جویی در هزینههای کارگر یکی دیگر از دلایلیست که باید از این بلوک استفاده کرد. تمام ویژگیهای ذکر شده برای بلوک هبلکس، جزو مزایای آن به شمار میآیند و این بلوک را تبدیل به یک بلوک کاربردی کردهاند.
کابرد چسب بلوک هبلکس
محصولی که در چرخه تولید میرود مسلما کاربردی بوده و چسب هبلکس نیز از این امر مستثنی نیست. در این قسمت به برخی از کاربردهای چسب هبلکس اشاره میکنیم. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
- استفاده از چسب هبلکس برای شفاف سازی زیر طراحی ساختمان
- به کار بردن چسب هبلکس برای درز بندی دیوار
- به کار بردن چسب بلوک هبلکس برای پر کردن فاصله های بلوک
- استفاده از چسب بلوک سبک هبلکس برای از بین بردن خطوط سطح
مزایای بلوک هبلکس AAC
از مزیتهای استفاده از بلوک AAC میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اولین و مهمترین مزیت به کارگیری بلوک هبلکس در ساخت و ساز، تسریع در انجام عملیات ساخت و ساز و همچنین کاهش هزینهها میباشد.
- بلوک هبلکس به نسبت سایر بلوکهای سیمانی و آجر وزن پایینتری دارد.
- مقاومت بسیار بالای این بلوک یکی دیگر از ویژگیهای آن میباشد.
- بلوک هایهبلکس عایقهای بسیار مناسبی برای گرما و سرما و حتی صوت میباشند.
- هبلکس حرارت و آتش را بسیار کند و با سرعت کم از خود عبور میدهد و این ویژگی باعث میشود که در صورت بروز آتش سوزی در بخشی از ساختمان، آتش با سرعت بسیار کمی به بخشهای دیگر نفوذ نماید.
- انجام عملیات دیوار چینی با استفاده از این بلوک بسیار راحت است. حمل و نقل آن بسیار آسان است.
- شی زنی و عبور لولههای تاسیساتی در بلوکهای هبلکس بسیار آسان است.
- میزان سیمان و مصالحی که برای ساخت این بلوک استفاده میشود بسیار کمتر از ساخت آجر و بلوکهای دیگر است.
- حذف کامل لایه گچ و خاک. لایه گچ و خاک به جهت ایجاد سطحی صاف برای اندود گچ استفاده میشود و به دلیل هزینه زیاد گچ از لایه آستر گچ و خاک استفاده میشود. همچنین لایه گچ و خاک در زمان عبور تاسیسات از دل دیوار باعث جلوگیری از تخریب دیوار میشود. با استفاده از بلوک هبلکس به دلیل داشتن سطحی صاف و یک پارچه و همچنین سطحی استوار و شیار پذیر میتوان از اجرای این لایه صرف نظر کرد.
- عایق بودن بلوک در برابر آتش مستقیم، حرارت و صدا. به دلیل وجود خلل و فرجهای داخل بلوک و وجود هوا در این بلوکها باعث ایجاد محیطی عایق بدون صرف هزینه بیشتر برای عایق کار محیط میشود.
- کاهش خطرات تخریب سازه هنگام زمین لرزه با کاهش وزن سازهای و کاهش بار مرده کل سازه به دلیل سبک شدن بار تیغه چینی ساختمان.
- یکپارچگی سازهای در دیوار به دلیل چفت و بست محکم و محار دیواره با بستهای مربوطه .
- اتصال سریع و آسان وبالا رفتن سرعت اجرای مرحله تیغه چینی به دلیل طراحی ویژه.
- سهولت در حمل و نقل در انواع شرایط آب و هوایی به دلیل وجود بسته بندی مناسب و حمل با پالت برای جلوگیری از تخریب بلوکها.
- دارای خاصیت چکش پذیری، میخ کوبی، پیچ و رول پلاک در داخل بلوکها.
- به دلیل وجود سطحی شیار خور میتوان برای عبور تاسیسات سطح دیوار را با دستگاه شیار زن تراشید و تاسیسات را در دل کار قرار داد.
- قابل استفاده در انواع پروژههای ساختمانی و همچنین مطابق با مبحث ۱۹ و مناسب برای تیغه چینی دیوارهای داخلی و خارجی و انواع پارتیشنها.
- کاهش هزینه استفاده از ملاتهای ساختمانی و مصالح مصرفی چون گچ، خاک، ماسه و سیمان.
- جلوگیری از هدر رفت بلوکها به دلیل خاصیت برش پذیری با اره.
- بالا رفتن سرعت اجرای دیوار چینی به دلیل سادگی در اجرا و سرعت بالای اجرا به دلیل حجم مناسب بلوکها.
- کاهش هزینههای جاری بابت گرمایش و سرمایش محیط به دلیل عایق بودن سطح دیوارهای پیرامونی ساختمان.
- هم سو با اهداف سازمان محیط زیست به دلیل مصرف بسیار اندک از خاک نسبت به دیگر مصالح سنتی.
- توان بالای تولید نسبت به نیاز مشتری و همچنین تولید در چندین سایز و حجم مختلف.
- عدم نفوذ جانوران موذی به دلیل وجود آهک در این بلوکها.
معایب بلوک هبلکس
تنها عیب این بلوک این است که نمیتوان از آن به عنوان دیوار باربر یا به اصطلاح دیوار حمال استفاده کرد. مقاومت وزنهای بالا برای این بلوک به نسبت سایر بلوکها کمتر میباشد. برای خرید و اطلاع از قیمت بلوک هبلکس با شرکت خانه بلوک تماس حاصل فرمایید.
تفاوت بلوک اتوکلاو شده و غیر اتوکلاو در چیست؟
در واقع هر دو این بلوکها بلوکهایی سبک و دارای تخلل هستند که کاربرد فراوانی در ساختمان سازی دارند. بلوک اتوکلاو شده یا همان AAC بلوکی است که با استفاده از روش گازی ساخته شده است و در قطعات مورد نیاز برش داده می شود. بلوک NAAC وزن بیشتر و مقاومت بیشتری دارد.
مشخصات فنی بلوک هبلکس AAC
این بلوک نیز همانند بلوک نما کاملا مطابق با استاندارد موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تولید می شود. در این استاندارد میزان مقاومت فشاری و میزان رطوبت و جرم حجمی و همچنین میزان جمع شدگی مربوط به خشک شدن بتن تعیین و مشخص میشود.
- میزان تعیین شده برای جرم حجمی این بلوک بین ۴۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلوگرم بر متر مربع میباشد.
- میزان تعیین شده برای مقاومت این بلوک در برابر فشار بین ۲۰ تا ۳۵ کیلوگرم بر سانتی متر مکعب میباشد.
- میزان خزش بلوکهای AAC در شرایط معمولی مانند بلوکهای دیگر میباشد.
برای خرید انواع بلوک ساختمانی از جمله این بلوک و بلوکهای دیگر مانند بلوک سبک گازی میتوانید با ما تماس بگیرید.
مراحل اجرای بلوک هبلکس
- تهیه نقشه اجرایی و مشخص شدن محل اجرای دیوار
- ترازیابی محل و گونیا سازی محل و ریسمان کشی اولیه
- تهیه ملات ماسه و سیمان
- آب پاشی محل اجرای دیوار
- اجرا رج اول دیوار (یک رگه کردن)
- کاشت پلیت در محل مناسب با انکر بلت (در ساختمانهای بتنی رول بلت در فولادی جوش میشود)
- ساخت و نصب وال پست در محل مناسب
- ساخت چسب مخصوص
- ریسمان کشی مجدد دیوار و بالا بردن رجهای بالاتر
- نصب بستهای اتصال دیوار به وال پست (هر ۵۰ سانتی متر یک بست گوشه متصل به وال پست و دیوار اجرا میشود)
- کنترل نهایی اجرای دیوار
در مواردی که بلوک در کیسههای هوابندی شده هستند باید حداقل یک روز قبل از مصرف باز شده و با محیط تبادل دمایی و رطوبتی صورت بگیرد. قبل از اجرا بلوکها را خیس میکنیم. این خیس شدن باعث سنگین شدن بلوک نمیشود بلکه باعث میشود بعد از خشک شدن خاصیت عایق آب بودن هبلکس افزایش پیدا کند.
برای اطلاع از قیمت بلوک هبلکس و خرید و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید. ۰۲۱۲۸۴۲۸۳
آموزش اجرای دیوار چینی بلوک هبلکس
تهیه مصالح و ابزار آلات مورد نیاز
تهیه مصالح مصرفی (بلوک، چسب مخصوص، ماسه، سیمان، پلیت، انکربلت، نبشی، میلگرد)
تهیه ابزار آلات (متر، ریسمان، اره مخصوص و …)
برش بلوک هبلکس
بلوکهای هبلکس را به دلیل خاصیت برش خور بودن یا شیار خور بودن میتوان به راحتی با ارههای مخصوص برش هبلکس به صورت دقیق برش زد. ارههای موجود در بازار شامل ارههای دستی و ارههای برقی میباشد که جنس تیغه به دلیل خاصیت خورندگی جنس بلوکها باید از فولاد آب دیده یا آهن مقاوم در برابر سیلیس باشد.
آموزش ساخت چسب بلوک هبلکس
چسبهای بلوک هبلکس در دو نوع سفید رنگ و طوسی رنگ موجود میباشد که در قالب کیسههای ۲۵ کیلویی به بازار عرضه میشود.
جهت ساخت ملات باید به اندازه ۷ الی ۸ لیتر آب به پودر خشک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا پودر چسب با آب واکنش دهد.
مخلوط چسب باید از کارایی مناسب برخوردار باشد یعنی دارای شکل خمیری باشد (در زمان استفاده از کاردک شانهای نباید ملات سفت در جای خود باقی بماند).
اجرای بستهای نگهدارنده
جهت اجرای دیواری صلب در بین وال پستها از انواع بستهای رادیکالی و بست میانی استفاده میکنیم.
از بستهای میانی در هر دو رج یا ۵۰ سانت استفاده میکنیم.
از بستهای رادیکالی در زمان اتصال به سقف از محل دیوار به سقف، اتصال دیوار به سازه و اتصال دیوار به دیوار استفاده میکنیم.
آموزش استفاده از دستگاه ملات زن
شرکت خانه بلوک با ساخت دستگاه ملات زن توانسته سرعت اجرای دیوار را با بهبود بخشد. پخش ملات با اندازه مناسب بر روی بلوکها میتواند مقاومت و استقامت بلوکها را تضمین کند. نحوه کار با دستگاه بسیار ساده میباشد. ابتدا پس از ساخت ملات با کارایی مناسب، مخلوط را در داخل مخزن ملات ریخته و دستگاه که بر روی بلوک قرار دارد را به عقب کشیده و ملات با اندازه مناسب بر روی بلوکها قرار داده میشود.
نتیجه گیری
در این مقاله از وب سایت شرکت خانه بلوک تلاش بر این بود تا ویژگیهای بلوک هبلکس را مورد بررسی قرار داده و به عوامل موثر بر قیمت آن بپردازیم. این مجموعه از بزرگترین تولید کنندگان و تامین کنندگان بلوک هبلکس در ایران است که توانایی ارسال محصول به سراسر کشور را دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت این محصول با کارشناسان فروش ما با شماره تماس 021284283 تماس حاصل فرمایید.
سلام و عرض ادب یک سوالی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. آیا بلوک های هبلکس به دلیل ویژگی های سبک و عایق بندی حرارتی بالا، میتوانند به کاهش هزینه های انرژی در طولانی مدت کمک کنند؟ و چه تجربهای از سرعت اجرای پروژه با استفاده از این بلوک ها دارید؟
آیا استفاده از بلوک هبلکس در مناطق با زلزله خیزی بالا توصیه می شود؟ چه مزایایی در برابر زلزله دارد که آن را به گزینه ای مناسب تبدیل می کند؟ همچنین، آیا تجربه یا مطالعهای در مورد عملکرد بلوک هبلکس در زلزلههای گذشته وجود دارد که بتواند به درک بهتر ما کمک کند؟
سلام! بله، استفاده از بلوکهای هبلکس در مناطق زلزلهخیز بهطور گسترده توصیه میشود. بلوکهای هبلکس به دلیل وزن سبک و انعطافپذیری بالا در برابر تنشهای ناشی از زلزله، به کاهش نیروی وارد شده به سازه کمک میکنند. یکی از مزایای اصلی این بلوکها در برابر زلزله، وزن کمتر نسبت به مصالح سنتی است که باعث میشود نیروی کمتری به سازه وارد شود و احتمال خرابی یا ترک خوردن دیوارها کاهش یابد. همچنین، این بلوکها عایق حرارتی و صوتی خوبی هستند و با وجود وزن کم، مقاومت فشاری بالایی دارند.
در زلزلههای گذشته مانند زلزله بم و کرمانشاه، ساختمانهایی که از مصالح سبکتری مانند هبلکس استفاده کرده بودند، آسیب کمتری دیدند. این تجربهها نشان داده است که استفاده از مصالح سبک مانند هبلکس در کاهش خسارات ناشی از زلزله موثر است. به طور کلی، بلوک هبلکس با توجه به ویژگیهای سبکسازی و مقاومت فشاری، یکی از گزینههای مناسب برای مناطق زلزلهخیز محسوب میشود.