لیست قیمت بلوک

کارفرمای عزیز و گرامی سلام. می‌توانید از این صفحه تمامی بلوک‌های موجود در مجموعه خانه بلوک را مشاهده و در حجم مورد نیاز خود اقدام به ثبت سفارش بفرمایید. همچنین جهت دریافت لیست قیمت بلوک به تاریخ روز نیز با کارشناس فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید.

تماس با کارشناس فروش
لیست قیمت بلوک و دلایل تغییر قیمت روزانه انواع بلوک سیمانی سبک و سنگی، بلوک پوکه ای و لیکا
7

بلوک پوکه ای سبک ۷

دو جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
9

بلوک پوکه ای سبک ۱۵

دو جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
10

بلوک پوکه ای سبک ۷

سه جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
14

بلوک پوکه ای سبک ۱۵

دو جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
3

بلوک پوکه ای سبک ۱۵

دو جداره (دو سر فاق)

استعلام قیمت روز
4

بلوک پوکه ای سبک ۲۰

دو جداره (دو سر فاق)

استعلام قیمت روز
5

بلوک پوکه ای سبک ۱۰

سه جداره (دو سر فاق)

استعلام قیمت روز
6

بلوک پوکه ای سبک ۱۵

سه جداره (دو سر فاق)

استعلام قیمت روز
13

بلوک پوکه ای سبک ۱۵

دو جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
12

بلوک پوکه ای سبک ۲۰

سه جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
بلوک سبک سه جداره

بلوک پوکه ای سبک ۱۵

سه جداره (فاق و زبانه)

استعلام قیمت روز
2

بلوک پوکه ای سبک ۱۰

دو جداره (دو سر فاق)

استعلام قیمت روز

قیمت بلوک

بلوک‌های سیمانی یکی از مصالح اصلی هر ساختمانی به شمار می‌روند. این بلوک‌ها در مقایسه با چوب و آجر از استقامت و مقاومت حرارتی بالایی برخوردارند و این یکی از دلایل جایگزینی چوب و آجر با بلوک‌های بتنی پس از آتش سوزی عظیم شهر شیکاگو بود‌.

بلوک‌های بتنی در ایران، در انواع مختلف و توسط برندهای گوناگونی تولید و وارد بازار می‌شوند. از آنجایی که بلوک سیمانی جزء اصلی دیوارهای سازه به شمار می‌رود‌‌، قیمت خرید آن یکی از عوامل تاثیرگزار روی هزینه‌ نهایی ساخت سازه است‌.

درست مانند سایر مصالح ساختمانی، قیمت بلوک سیمانی به عوامل مختلفی وابسته است و همچنین در نواحی مختلف کشور، ممکن است قیمت‌های متفاوتی داشته باشد. در ادامه به بررسی قیمت انواع بلوک‌های گازی و عوامل موثر بر آن می‌پردازیم.

عوامل موثر بر قیمت بلوک ساختمانی

بلوک‌های بتنی انواع متفاوتی دارند. به طور کلی بلوک‌های سیمانی به دو دسته‌ سبک و سنگین تقسیم‌ می‌شوند. بلوک‌های سنگین بر خلاف بلوک‌های سبک مواد اولیه‌ یکسانی دارند و قیمت آنها معمولا بر اساس ابعاد و تعداد جداره‌های آن متفاوت است.

از طرفی بلوک‌های سبک به علت تفاوت در مواد اولیه، فرایند ساخت و کیفیت آنها، قیمت‌های گوناگونی دارند. مثلا در بلوک‌های گازی هبلکس، ماده‌ای به نام سیلیس به کار‌ می‌رود که قیمت بالایی نسبت به سایر مواد اولیه نظیر سیمان یا پودر آلومینیوم دارد. از این رو قیمت خرید این نوع بلوک‌ها از بلوک‌های سنگین کمی بیشتر است‌. البته باید در نظر داشت که بلوک‌های سبک به علت دارا بودن برخی ویژگی‌ها، باعث کاهش هزینه‌‌های نهایی ساخت و ساز‌ می‌شوند. همچنین باید توجه داشت که قیمت بلوک‌ در شهر‌های مختلف متغیر است و در شهر تهران معمولا قیمت بالاتری دارند. همچنین نوع و کیفیت سیمان و پوکه‌ معدنی استفاده شده در بلوک‌ها در قیمت فروش آن تاثیر گزار است‌.

قیمت بلوک سیمانی سنگین

بلوک‌های سیمانی سنگین، با ترکیب آب، سیمان و مخلوطی از سنگدانه‌های سنگین تولید می‌شوند. این مواد اولیه در اکثر بلوک‌های سنگین یکسان هستند و تنها تفاوت این بلوک‌ها در ابعاد و جداره‌های آنها است‌. بلوک‌های دو جداره از رایج‌ترین انواع بلوک سنگین هستند که در چینش انواع دیوارهای باربر به کار‌ می‌روند. طول و ارتفاع این بلوک‌ها معمولا ۴۰ در ۲۰ بوده یا ۵۰ در ۲۰ بوده و در عرض‌های ۱۰، ۱۵ و ۲۰ تولید می‌شوند.

بلوک‌های سه جداره نیز در ابعاد مشابه تولید می‌شوند و قیمت نسبتا یکسانی نیز دارند. همچنین بلوک‌های سنگین در دو دسته بندی ته باز و ته بسته نیز قرار می‌گیرند.

بلوک‌های گفته شده در دسته‌ بلوک ته بسته قرار می‌گیرند. بلوک‌های ته باز همانطور که از نامشان پیداست، فاقد وجه زیرین هستند و به علت مصرف کمتر مواد اولیه، از قیمت پایین‌تری نیز برخورداند.

قیمت بلوک‌های سبک

بلوک‌های سبک بتنی اتوکلاو شده که با نام بلوک گازی نیز شناخته می‌شوند، نوعی بلوک بتنی هستند که از ترکیب آب، سیمان، سنگدانه، سیلیس و پودر آلومینیوم تولید می‌شوند. ابن بلوک‌ها به علت وزن کم و مقاومت پایین‌تر از بلوک‌های سنگین، فقط در دیوارهای غیر باربر به کار می‌روند. یکی از عواملی که در قیمت بلوک‌های سبک تاثیر دارد، ابعاد و برند تولید کننده‌ آن است‌.

بلوک‌های گازی با نام‌های هبلکس، سیلکس، کیبکس و…. شناخته می‌شوند. هر کدام از این نام‌ها متعلق به بلوک گازی تولید شده توسط شرکت‌های مختلف است اما تفاوتی در ساختار یا مواد اولیه ندارند‌. بلوک‌های سبک در ابعاد متنوعی به بازار وارد می‌شوند. طول این بلوک ها معمولا ۶۰ سانتی متر و ارتفاع آنها ۲۰ یا ۳۰ سانتی متر است‌. تفاوت اصلی بلوک‌های گازی در عرض آنها است. بلوک‌های گازی با عرض ۸، ۱۰،۱۲، ۱۵ و ۲۰ تولید می‌شوند. البته این اعداد همیشه ثابت نیستند و با توجه به نیاز کارفرما تا ۶۰ سانتی متر نیز تغییر می‌کنند. سایز هر کدام از بلوک‌ها با همین اعداد مشخص می‌شود‌.

بطور مثال به بلوک با عرض ۸ بلوک سایز ۸ و بلوک با عرض ۲۰، سایز ۲۰ گفته می‌شود‌. همانطور که می‌بینید قیمت این نوع از بلوک‌ها به علت فرآیند پیچیده‌تر تولید و مواد اولیه‌ی گران‌تر، قیمت بیشتری نسبت به بلوک سنگین دارد اما کاربرد آن در سازه نیز محدودتر است‌.

قیمت بلوک شیشه‌ای

تا بحال درباره‌ قیمت بلوک‌های بتنی و عوامل تاثیر گزار بر آن صحبت کردیم. در این میان بهتر است اشاره‌ کوتاهی به نوعی از بلوک‌های دکوری نیز داشته باشیم‌. بلوک‌‌های شیشه‌ای معمولا با ضخامت ۸ سانتی متر و طول عرض ۲۰ در ۲۰ یا ۳۰ در ۳۰ تولید می‌شوند و کاربرد آنها در تزئین دفاتر اداری، پارتیشن بندی سرویس بهداشتی، استخر، تزئین کف و سقف و … می‌باشد.

از آنجایی که بلوک‌های شیشه‌ای جنبه‌ تزئینی در سازه دارند، دارای طرح‌های متنوعی هستند که باعث تفاوت قیمت آنها نیز می‌شود. قیمت بلوک‌های شیشه‌ای نسبت به بلوک‌های بتنی بالاتر است.

علت تغییر روزانه‌ی قیمت بلوک چیست؟

آنچه که باعث تغییر روزانه‌ قیمت بلوک و در کل اکثر مصالح ساختمانی می‌شود، افزایش قیمت مواد اولیه‌ آن است‌. با افزایش قیمت سیمان، هزینه‌ تولید بلوک سیمانی نیز افزایش می‌یابد و در نتیجه قیمت فروش آن نیز بالا می‌رود‌. از طرفی دستمزد کارگران خط تولید نیز در هر سال یا در دوره‌های چند ماهه تغییر می‌کند که باعث افزایش قیمت بلوک می‌گردد.

امروزه بلوک‌های متنوعی در صنعت ساختمان سازی کاربرد دارند. توجه به قیمت و انتخاب نوع درست بلوک، نه تنها در کیفیت سازه، بلکه در هزینه‌ ساخت آن‌نیز تاثیر دارد‌. در صورتی که مصالح درست و مناسب برای یک سازه انتخاب نشوند، بالا بودن قیمت مصالح کیفیت و عمر سازه را تضمین نمی‌کند. بنابراین در هنگام انتخاب نوع بلوک، نه تنها به قیمت بلکه به ساختار و میزان درستی آن برای سازه‌ مورد نظر باید توجه کرد. چرا که قیمت بالای بلوک، صرفا منجر به عمر بالای دیوار و در کل سازه نمی‌شود.